Emili Altur i Jordi Sebastià fan públiques les seues declaracions de renda i de béns

En un nou exercici de transparència, els 2 regidors de la Coalició Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, l’Alcalde Jordi Sebastià i el Portaveu Municipal i Regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica Emili Altur, han volgut fer públiques les seues declaracions de béns, entregades a l’Ajuntament en prendre possessió de l’acta de regidor al principi de la legisltaura i la declaració de renda de l’anterior exercici fiscal. En el seu dia ja varen fer públiques les seues retribucions al web Sous Públics que va donar a conèixer la pròpia Coalició Compromís fa uns mesos.

En aquests moments en els que la imatge dels polítics està tan devaluada pels casos de corrupció i opacitat en el finançament de determinats partits, Emili Altur, portaveu municipal de la Coalició Compromís a l’Ajuntament de Burjassot ha declarat que “necessitem una llei de transparència més clara i que s’apliquen tots els mecanismes de control sobre el finançament dels partits polítics”. “Nosaltres, ha afegit Emili Altur, no tenim cap problema en ensenyar públicament les nostres declaracions de la renda, de béns i els nostres sous, ja que no tenim res a amagar i pensem que és un dret de la ciutadania poder accedir als sous dels polítics que els representen d’una forma clara i directa, i saber si s’han enriquit desenvolupant la seua tasca política en una institució pública”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *