L’Ajuntament de Burjassot notificarà a totes les empreses que tinguen el domicili fiscal a Burjassot la celebració dels procediments de contractació que estiguen relacionats amb la seua activitat, perquè aquestes hi puguen participar. Així s’ha decidit al ple municipal celebrat aquest dimarts, que ha aprovat la moció presentada per Compromís amb els vots a favor de tots els grups amb representació política.

Segons l’acord assolit, pròximament s’establirà «un protocol àgil de notificació de les licitacions a les empreses de Burjassot interessades» que puga ser, també, fàcilment contrastat pels diferents  grups polítics amb representació municipal.

La mesura, que afectarà tant els contractes del consistori com els de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut i els de l’empresa municipal CEMEF SLU, «no suposa», segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica Roc Senent, defensor de la moció al ple, «cap tracte de favor cap a les empreses de Burjassot en detriment d’altres que puguen concórrer, ja que això seria il·legal. Simplement es tracta d’informar eixes empreses perquè puguen participar en el procés de manera igualitària i sense distincions».

El portaveu de Compromís per Burjassot a l’Ajuntament, Emili Altur, per la seua banda, ha explicat que, amb aquesta moció «assumim el compromís públic perquè els contractes de l’Ajuntament beneficien totes les empreses i persones treballadores del nostre poble. Per sentit comú, per justícia i per sensibilitat amb les persones i empreses, que encara estan patint una crisi econòmica molt greu».