El Consell de Participació Ciutadana aborda la destinació de diferents ajudes procedents de la Diputació.

L’Ajuntament de Burjassot ha informat este dilluns de les subvencions que s’han rebut de la Diputació de València, per a l’execució de diferents obres i serveis al municipi. Ha sigut en una nova sessió del Consell Municipal de Participació Ciutadana (CMPC), que es reunia, precisament, per a decidir en quins projectes emprar les ajudes rebudes.

D’una banda, de la subvenció destinada a l’asfaltat i pavimentació de carrers en mal estat (que compta amb una dotació de 94.000 euros), s’ha proposat que es començara, d’entre el llistat amb els carrers que els tècnics municipals proposen, per aquells que major trànsit suporten.

D’altra banda, s’han posat sobre la taula els tres projectes que l’Equip de Govern considera necessaris escometre amb la subvenció procedent del Pla Provincial d’Obres i Serveis, o PPOS (206.000 euros): el condicionament final del Mercat provisional com a mercat definitiu, la millora dels vestuaris de diferents instal·lacions esportives i la instal·lació de diferents pistes multiesportives prefabricades, que poden combinar la pràctica de futbol sala i bàsquet, en diferents barris del municipi que no disposen de cap instal·lació similar.

A més, han sorgit a través de la participació de la ciutadania, noves idees que seran objecte d’estudi, com són la millora i adequació de diferents zones d’oci, amb instal·lacions dirigides al públic major i infantil, la millora del carril bici al seu pas per diferents zones del municipi, i la instal·lació d’una bancada de Burjabike en la zona d’Isaac Peral, entre d’altres.

Al CMPC, que presideix l’alcalde de Burjassot, estan representats els veïns i les veïnes del poble, a través d’associacions de veïns i entitats socials, culturals i esportives, i comptà ahir amb la presidència de diversos regidors, entre els quals Emili Altur, regidor de Governació i Medi ambient i diputat provincial i Roc Senent, regidor de Promoció Econòmica.

IMG_20160530_190737604 IMG_20160530_190624164 IMG_20160530_190620411 IMG_20160530_190617628

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *