Vora 400 persones escolten Emilio Duró a Burjassot en el marc de les jornades «Burjassot Obert»

El conferenciant, consultor i assessor en empreses multinacionals ha participat aquest diumenge en una jornada d’empoderament organitzada per CEMEF SLU i dirigida als comerciants del municipi. L’acte, que s’ha celebrat al Centre Cultural Tívoli, s’emmarcava dins la iniciativa de networking per a comerciants «Burjassot Obert», organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF SLU i amb la participació de l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot.

Durant la xarrada, Duró ha explicat la seua particular -i a vegades políticament incorrecta- visió de la vida i de l’èxit, i ha animat al públic assistent a plantejar-se qué és allò que no funciona en el seu negoci i canviar-ho, a observar aquells que sí funcionen i copiar, i, per damunt de tot, a gaudir amb allò que fan. A més, ha insistit en què hem de canviar la nostra percepció del que és l’èxit professional, que no té tant a veure amb assolir una determinada posició en una empresa o a guanyar un sou estratosfèric, i sí a fer allò que ú vol.  A més, Duró ha donat les claus per a desenvolupar el nostre coeficient d’optimisme, gestionar la il·lusió enfront dels nous reptes, i per a vèncer les pors i assumir la responsabilitat de les nostres decisions per a la fixació d’objectius personals i professionals

Les jornades «Burjassot Obert» que s’han celebrat durant tot el cap de setmana al Tívoli i al Mercat Antic, han servit també perquè els i les comerciants de Burjassot estableixen nexes de col·laboració i networking i per a desenvolupar les seues habilitats comunicatives, i per a presentar la i-más, una targeta de fidelització que s’està implementant en diversos municipis valencians, Burjassot entre ells, amb l’objectiu de dinamitzar les compres al comerç local.

Per al regidor de Promoció Econòmica Roc Senent, «jornades com aquesta ajuden a prendre consciència com a col·lectiu de les nostres mancances i fortaleses i actuar per a traure’n partit, i com a fòrum per a intercanviar experiències, idees, i per què no, també, tal volta, fer negoci.»

IMG-20160528-WA0012 IMG-20160528-WA0005 IMG-20160528-WA0015IMG-20160529-WA0050IMG_20160529_112414631IMG_20160529_113928034
IMG-20160529-WA0051 IMG-20160529-WA0055

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *