Compromís per Burjassot va eixir anit al carrer per a la tradicional pegada de cartells que va significar el tir d’eixida de les eleccions municipals de 2023. La candidatura, encapçalada pels actuals regidors en el consistori del Horta Nord, Maria Viu i Àngel Vázquez, així com pel jove Miguel Ángel Lavara, parteix amb un missatge clar, Burjassot al cor, que simbolitza l’impuls de les polítiques de participació ciutadana davant l’habitual maquillatge oferit per l’actual govern del municipi.

“Per fi arranca la campanya electoral, uns dies en què la gent de Compromís per Burjassot treballarem sense descans perquè conegueu totes les nostres propostes i ens doneu el vostre ‘feedback’. És el moment en què vos demane que confieu en el nostre projecte, vos puc assegurar que som un gran equip i que ens deixarem la pell per fer de Burjassot una ciutat millor per a totes i tots, portem #BurjassotAlCor”, ha explicat Maria Viu.

Des de Compromís s’ha treballat durant la precampanya aproximant-se als barris per a conéixer de prop les problemàtiques que afecten el veïnat, escoltar el seu punt de vista i posar així en marxa una autèntica política participativa perquè les decisions sobre el municipi siguen de la ciutadania. Aquest treball de carrer continuarà durant els dies de campanya, així doncs, aquest divendres 12 de maig, Compromís per Burjassot eixirà al Barri de l’Empalme a partir de les 18,30 hores i el dissabte 13 de maig a partir de les 11 en la carretera de Llíria a l’altura del carrer Doctor Moliner.