Compromís per Burjassot continua la precampanya electoral amb una sèrie d’actes a peu de carrer per a anar recollint les propostes de la ciutadania. La següent d’aquestes accions ha tingut lloc a l’entorn del barri de Sant Joan, on encapçalats per la cap de llista a l’alcaldia, Maria Viu, s’han trobat amb les veïnes i els veïns del barri, que han anat anotant les seues propostes en post-it, una forma original de reunir un nombre important d’opinions per a continuar construint la Burjassot que es mereix la ciutadania.

“Continuem el nostre treball de carrer escoltant a qui s’acosta a parlar de les problemàtiques del seu dia a dia. Pretenem fer política de proximitat i apostar pel municipalisme, l’única forma que entenem a Compromís de fer política”, explica Maria Viu, candidata a l’alcaldia de Burjassot per Compromís.

Entre les propostes que s’han recollit durant aquest cap de setmana s’ha pogut testar el perill que suposa que el parc tinga eixida directa a la calçada per on circulen vehicles, on les famílies reclamen mesures de seguretat; també es queixen de la proliferació de mosquits i paneroles. A més, s’han recollit propostes sobre la necessitat de millorar la seguretat en el pas de vianants que travessa la via del tramvia, prop del mercat, que usen cada dia dotzenes de xiquets i xiquetes que van a la Nativitat. “Hi havia uns pivots que han desaparegut, els cotxes i el tramvia fan que s’haja d’estar molt pendent, cosa que les criatures no sempre fan; cal millorar la senyalització o posar un policia, o les dos coses”, va comentar una veïna molt preocupada.

Aquest dissabte, de nou, Compromís per Burjassot estarà en els carrers del poble per a arreplegar les reivindicacions d’un nou barri, concretament divendres al barri de L’Empalme de 18,30 a 20 hores i dissabte a la zona de la Carretera de Lliria d’11 a 13 hores.