La regidoria de Medi Ambient fa anys que treballa amb Conselleria per estudiar mesures que reduïsquen el soroll i les emissions contaminants generades pel trànsit de la CV35 al seu pas per Burjassot.

La regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, es va reunir divendres amb els responsables de l’empresa concessionària de la CV-35 per tal d’estudiar mesures de reducció de les molèsties ocasionades per l’autovia al seu pas pel nucli urbà de Burjassot.

«Per nosaltres és molt important reduir tant el soroll com les emissions de gasos contaminants i partícules en suspensió que genera el trànsit rodat de l’Autovia CV-35», afirma la regidora. «Hem d’assegurar a la ciutadania de Burjassot una millor qualitat de vida i un medi ambient més saludable al que totes i tots tenim dret, per això, portem des de l’inici de la legislatura amb diferents reunions, portant propostes i idees a la Conselleria d’Infraestructures, procés que ha culminat amb la reunió amb els tècnics de l’empresa.»

En aquesta línia, el Grup Compromís ha presentat al ple del mes d’abril una moció en la qual treballa des de fa mesos, per tal de demanar un estudi tècnic per la futura conversió del tram de la CV-35 al seu pas per Burjassot en un bulevard, continuació de l’avinguda de les Corts Valencianes.

La regidora ha afirmat que «des de Compromís, entenem que la solució més òptima seria la continuació del disseny de l’avinguda de les Corts Valencianes en forma de Bulevard, una via plenament urbana a baixa velocitat i enjardinada que connectara les dos parts del municipi ara separades per la CV35. Esta és l’única opció alternativa per resoldre el conjunt d’impactes que la població dels barris de Burjassot afectats i el propi municipi partit en dos han de suportar.»