La portaveu de Compromís Burjassot va criticar que una persona “obertament feixista” poguera ser cap de la policia local.     

La portaveu de Compromís Burjassot i candidata a l’alcaldia es va posicionar en contra de la possible incorporació per comissió de serveis de Leopoldo Bonías com a cap de Policia Local de Burjassot pel seu tarannà “obertament feixista i amb connexions amb la ultradreta”.

La jutgessa no ha trobat indicis de delicte i ha sobresegut la denúncia del Sr. Bonías que acusava Àrias d’injúries i calumnies. Segons la magistrada les expressions de la regidora es basaven en informacions periodístiques, respecte a les quals no s’havia sol·licitat cap rectificació prèviament.

Davant el possible nomenament de Bonías com a cap de la policia local la portaveu de Compromís Burjassot es va mostrar públicament preocupada perquè una persona amb «assumptes que no s’han arribat a judicialitzar», poguera acabar sent l’intendent d’aquest cos de seguretat. Un perfil, segons la regidora, al qual Compromís no anava a concedir un lloc de responsabilitat «i menys, un que comporta anar armat».

Després de conéixer l’arxivament de la causa, Lluna Àrias s’ha mostrat «satisfeta per la fi d’un procés judicial que mai hauria d’haver-se iniciat», segons Àrias les seues declaracions formaven part de l’exercici democràtic i el discurs polític, i «com a portaveu del meu grup municipal tornaria a denunciar qualsevol indici o comportament que amenaçara la convivència i tolerància a Burjassot. Cal actuar de manera valenta i decidida, i a Compromís sempre ens mantindrem ferms en la lluita contra el feixisme».