Fran Ferri visibilitza a Burjassot la lluita LGTBI

Acompanyat per la nostra portaveu, Lluna Àrias, el síndic de Compromís a les Corts Valencianes va exposar el desenvolupament del col·lectiu LGTBI arreu del món durant els darrers anys i va explicar els avanços que ha possibilitat el Govern del Botànic en el reconeixement dels drets de les persones LGTBI.

En paraules de Ferri, “Tots els drets aconseguits són una causa directa del moviment LGTBI: visibilitat, mobilització i treball en positiu.” “La lluita dels col·lectius LGTBI no és una lluita exclusiva pels drets LGTBI, és una lluita pels drets humans, de la mateixa manera que ho és el feminisme.

Amb un acte com aquest, des de Compromís Burjassot volem donar visibilitat al col·lectiu LGTBI i facilitar espais de conversa on es puga parlar obertament, compartir reflexions i visualitzar persones referents.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *