La portaveu de Compromís Burjassot, Lluna Àrias, s’ha reunit el passat dijous amb el Secretari Autonòmic d’Obres Públiques, Lluís Ferrando, per conéixer de primera mà la situació i trobar solucions al soroll que provoca el trànsit de l’autovia CV-35 al seu pas per Burjassot, afectant durant anys al veïnat del barri Lucense i el barri Sant Joan.

A la reunió s’ha proposat portar a terme un projecte per fases que contemple les següents mesures:
En una primera fase, realitzar medicions acústiques en diferents horaris i nivells d’altura. Una vegada conegudes les dades, reduir la velocitat del trànsit en la mesura de les necessitats i tornar a mesurar els nivells de soroll. En la segona fase es conclouria el projecte amb una proposta d’ubicació de les pantalles acústiques.

Des de Compromís Burjassot volem solucions per a la contaminació acústica que pateixen els veïns i veïnes, i treballem per aconseguir la instal·lació de pantalles acústiques en la zona.