A Compromís apostem per un desenvolupament econòmic sostenible, i treballem per impulsar a Burjassot un teixit empresarial local basat en principis ètics i compromés amb la justícia social i el medi ambient.

En aquest sentit està treballant la Regidoria de Promoció Econòmica de Burjassot, amb Roc Senent al capdavant, que els propers dies 23 i 24 de gener organitza el Congrés Estatal en Responsabilitat Social i Cooperativisme al Parc Científic de la Universitat de València.

Un esdeveniment que comptarà amb la presència, entre altres persones, dels consellers Rafa Climent Manuel Alcaraz, el Director General d’Economia, Francisco Álvarez, la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, o Hervé Falciani, conegut per fer pública una llista de més de 130.000 evasors fiscals de tot el món.

Les inscripcions gratuïtes ja estan obertes en el següent enllaç: https://www.rseycooperativismo.es/inscripción