El parc municipal de La Granja va acollir el passat cap de setmana la Fira del Comerç i l’Hostaleria. Un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Comerç, dirigida per Roc Senent, amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot, del Mercat Municipal l’Almara, d’AHORA Burjassot (Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot) i d’Empresaris de Burjassot.

La fira va aconseguir amb èxit un objectiu ben clar: potenciar el comerç local donant a conèixer els establiments, els productes que ofereixen a la ciutadania i el treball que realitzen dia a dia per a oferir el millor als seus clients.

Els quasi 60 comerços i associacions presents en la fira van estar acompanyats de música en directe, activitats per als xiquets i xiquetes, i accions de dinamització pensades perquè els visitants gaudiren d’un cap de setmana diferent coneixent el comerç de Burjassot.