Celebrem la IX Festa Estellés a Burjassot

La passada setmana va tindre lloc a Burjassot la IX Festa Estellés. Com cada any, el nostre poble va commemorar la  rellevant obra i vida de Vicent Andrés Estellés en aquest acte organitzat des de l’Oficina de Promoció del Valencià Aviva Burjassot, que dirigeix la regidora Maria Viu, l’Associació Cultural Bassot, i la coordinadora pel valencià Horta Nord.

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta novena edició es va iniciar amb una Ruta poètica per Burjassot a càrrec d’Isabel Anyó i Vicent Anyó, nets del poeta. Posteriorment els i les assistents es van traslladar al Mercat Antic de Burjassot per començar la tradicional vetllada estellesiana.

El sopar va comptar amb un recital de poesia a càrrecs dels assistents, i va concloure amb el concert de Pau Alabajos. El músic torrentí va presentar el seu darrer disc homenatge a Vicent Andrés Estellés ‘Ciutat a cau d’orella’.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *