Acord amb hostalers i nova Ordenança del Mercat Municipal

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, ha arribat a un acord amb l’Associació d’Hostalers de Burjassot AHORA per poder adaptar les ordenances fiscals i urbanístiques a les demandes del sector. Aquest acord arriba després d’un any de treball i negociacions entre la mateixa regidoria i l’associació d’hostalers.

Entre aquestes demandes es troben les relatives a l’ampliació dels horaris d’obertura dels establiments, la reducció i unificació de les tarifes de terrasses de bar, l’agilització les tramitacions, així com crear un padró fiscal per a les autoritzacions que elimine l’obligació de renovar anualment els permisos de les terrasses.

En aquest procés també s’ha negociat amb les regidories d’Hisenda i Urbanisme, per poder traslladar eixos acords tant a l’Ordenança Reguladora de l’Ocupació del Domini Públic mitjançant Taules i Cadires com a l’Ordenança Reguladora de la Taxa per Utilització Privativa del Domini Públic Local.

Així mateix, al passat Ple municipal del 24 d’abril es va aprovar definitivament la nova ordenança del Mercat Municipal de Burjassot (substituint la vigent des de l’any 2005) que facilitarà les licitacions i els traspassos de les concessions, millorant administrativament l’activitat del Mercat de l’Almara.

En paraules de Roc Senent, «Estic molt satisfet per haver arribat a aquest acord i vull felicitar a totes les parts que han intervingut en el procés pel seu esforç, començants pels tècnics municipals que ho han fet possible».

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *