Els divendres d’abril, tallers i activitats al Mercat de l’Almara!

Amb l’objectiu de potenciar el comerç local i l’activitat del mercat municipal, la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, juntament amb CEMEF i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal l´Almara (CODEMER) organitzarà en aquest mes d’abril la realització de tallers i activitats al mercat municipal.

Aquesta proposta aprofita l’ampliació de l’horari del Mercat de l’Almara en la vesprada dels divendres, de 17:00 a 20:30 hores, per amenitzar les compres als veïns i veïnes de Burjassot.

El 6 d’abril, se sortejaran davantals entre tots els clients i clientes que relitzen les seues compres al Mercat. El segon divendres d’abril, dia 13, tindrà lloc el taller d’elaboració de xapes, dirigit a xiquets i xiquetes. Divendres 20 d’abril, es realitzarà una demostració de cuina i, com a activitat de cloenda, el dia 27 s’oferirà un taller d’elaboració de galetes per als més menuts.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *