Un govern que compleix. Entra i revisa el grau de compliment dels nostres compromisos amb la ciutadania!

Des de Compromís volem donar compte del nostre treball a les institucions autonòmiques aquestos dos anys. Hem avançat i seguim avançant en el compliment dels compromisos adquirits davant la ciutadania. Uns compromisos que complim gràcies a polítiques valentes amb les quals poder rescatar persones, recuperar la democràcia, canviar el model productiu, defensar el nostre territori i posar les institucions al servei de les persones.

Ací pots conèixer en quin estat es troben cada un dels objectius marcats pel Consell en aquestos primers anys de govern, perquè en Compromís creiem que un govern honest i transparent és aquell que rendeix comptes davant de la ciutadania:

Un govern que compleix

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *