CEMEF treballa per a l’impuls del cooperativisme com a alternativa econòmica i laboral

Burjassot aposta fort pel cooperativisme. Aquesta setmana, l’àrea de Promoció Econòmica dirigida per Roc Senent, a través de l’empresa pública CEMEF, ha presentat al Saló de Plens del Consistori, el projecte que des del municipi es va a dur a terme i en el qual ja s’està treballant per a l’impuls del cooperativisme com a alternativa econòmica i laboral per a Burjassot.

L’objectiu del projecte és aglutinar a tots els agents socials i econòmics del municipi per a generar espais de participació i enteniment, formació i assessorament per a, entre tots, construir una alternativa econòmica que genere una riquesa real per a Burjassot i per a la seua ciutadania. Per a impulsar el foment i la creació progressiva de cooperatives a Burjassot i iniciatives d’autoocupació, es treballarà en quatre línies fonamentals que passen pel suport a l’empreniment, finançament, desenvolupament endogen del municipi vinculat a l’economia social i sensibilització, a través de propostes que desmunten estereotips sobre l’eficàcia de les cooperatives, sentiment de pertinença i construcció d’una identitat comuna del municipi.

Roc Senent, que ha presentat l’acte, s’ha referit al cooperativisme de treball associat com a exemple de democràcia radical en el món empresarial. 24A la presentació han assistit, a més del regidor, l’alcalde Rafa García, Pepe Albors, com a representant de FEVECTA (Federació d’empreses Cooperatives de Treball Associat), i representants del teixit empresarial de Burjassot i de la Corporació Municipal, a més dels mitjans de comunicació.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *