Nova oportunitat per a sol·licitar una parcel·la als Horts Socials de Burjassot

L’Oficina de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix Lluna Àrias, ha informat que, a mitjan mes de setembre [ACTUALITZACIÓ: A PARTIR DE L’11 DE SETEMBRE I FINS EL 29] es tornarà a obrir el termini per a poder sol·licitar parcel·les d’aquests horts. Els terminis definitius estan encara per confirmar, però vos en donarem compte pròximament!

Les persones o associacions del municipi que estiguen interessades a sol·licitar una d’aquestes parcel·les, poden consultar ací la documentació que hauran de presentar, una vegada obert el termini de sol·licitud.

D’altra banda, segons ha informat la regidora Lluna Àrias, ja han començat els treballs de reparació i condicionament de la zona d’ombra dels Horts Socials. Així, se substituirà l’estructura de tela per una de fusta més forta i estable, “perquè les usuàries i els usuaris dels Horts puguen gaudir d’una zona d’esbarjo més fresca i protegir-se del sol en els dies de treball”.

Arxivat en: General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *