Així és la nova imatge del Mercat Municipal

El Mercat Municipal de Burjassot ja és Mercat de l’Almara. El canvi de nom acompanya a la nova imatge del mercat que va presentar este dissabte el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, acompanyat de l’alcalde Rafa García i el director General de Comerç i Consum, Natxo Costa.

L’acte, que va coincidir amb la celebració d’una nova edició de les Nits al Mercat, va omplir el nostre mercat, on ja els veïns i veïnes de Burjassot van poder veure els nous davantals que llueixen els i les comerciants i les bosses de la compra. Molt prompte, la nova imatge es podrà veure també tant a l’interior com en l’exterior del recinte.

Amb aquest “llavat de cara”, en el qual la regidoria ha estat treballant els últims mesos, es vol donar una visió més atractiva i moderna però que alhora mantinga tota l’essència del Mercat de sempre. Es tracta de continuar apostant pel comerç tradicional, però sense que això supose una pèrdua d’innovació. 

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *