Els nostres regidors i regidores reben les propostes de l’alumnat del Ple Infantil

Emili Altur i Lluna Àrias s’han reunit estes dos últimes setmanes amb els “seus” regidors i regidores del Ple Infantil, per a replegar totes aquelles propostes que els xiquets i xiquetes han estat treballant en les àrees de Medi Ambient i Igualtat, respectivament.

Així, Emili va visitar ahir, dijous, el Col·legi Sant Joan de Ribera, on una delegació de l’alumnat li va proposar diferents idees per a treballar des de l’Ajuntament que milloren i posen en valor el patrimoni natural del nostre poble, l’arbratge i els espais verds, i que ajuden a disminuir les emissions contaminants. Lluna, per la seua part, va visitar la setmana passada el Col·legi La Fontaine, on els i les alumnes de cinqué de primària van compartir amb ella les seues propostes en matèria d’Igualtat de Gènere i de sensibilització en aquest sentit.

El passat mes de novembre van ser tots dos regidors els qui, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, explicaren als xiquets i xiquetes en què consisteix el seu treball i cóm es materialitzen les idees en realitats, gràcies al seu treball.

Fantàstica iniciativa! Deixem que la juventut de Burjassot prenga la paraula!

 

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *