Compromís per Burjassot asistirà a la Trobada Feminista d’Hivern de Dones amb Compromís

El col·lectiu de Dones amb Compromís té enllestida la seua cita d’hivern, la Trobada Feminista, que enguany se celebrarà el dissabte 4 de febrer a la Seu Nacional de Compromís, plaça del Pilar, 1. Ciutat de València.

Està dirigida a persones responsables de regidories d’igualtat o del treball per la igualtat als ajuntaments, persones dels col·lectius interessades en desenvolupar el treball per la igualtat tant als ajuntaments com al partit i d’altres simplement interessades en dinamitzar la participació de les dones al partit.

A l’esdeveniment creat a Facebook teniu tota la informació. I ací, el formulari d’inscripció.

Les polítiques d’igualtat, la igualtat en les polítiques!
Parlem-ne, compartim experiències, fem xarxa!

 

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *