AVIVA prepara ja els cursos de valencià en horari escolar per a pares i mares

L’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot, AVIVA, que dirigeix Maria Viu, oferirà pròximament classes de valencià a tots els pares i mares d’alumnes de centres d’educació pública de Burjassot. Les classes s’impartiran un dia a la setmana, de vesprada, en horari escolar, per a facilitar l’assistència de totes les persones interessades.

Per a la regidora Maria Viu, responsable de l’Agència de Promoció del Valencià, l’objectiu, a més de la part òbvia de servir com a eina de millora i aprenentatge de la llengua, és «ser un suport dels pares i mares, per exemple, a l’hora d’ajudar als seus xiquets i xiquetes amb el valencià. Molta gent de la seua generació no va tindre accés en el seu dia a l’educació en valencià, i es troben amb dificultats a l’hora de fer-ho.»

En aquesta fase inicial del projecte, els mateixos pares i mares poden demanar informació als centres educatius dels seus fills, com també els AMPA, que disposen de formularis (en paper i en línia) per a inscriure’s. Si voleu més informació, podeu telefonar al 666469273. L’organització i posada en marxa es farà tan bon punt es sàpia el nombre d’interessats per la iniciativa a cada centre i es puga fer el repartiment d’aules i hores.

 

 

 

 

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *