Espai Dona, el Servei d’Atenció Integral a les Dones de Burjassot, dirigit per Lluna Àrias, ha convocat la VI edició del seu Concurs de Narrativa Breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena.

Per a aquesta edició hi ha una novetat. Per primera vegada la imatge oficial del certamen, ha sigut fruit del concurs que a l’estiu va convocar Espai Dona per a il·lustrar-lo. La guanyadora ha sigut Jaione Blanco, una bilbaina resident a Burjassot des de fa 11 anys i molt implicada en les activitats organitzades des d’Espai Dona.  La regidora Lluna Àrias ha declarat que “després d’haver arribat enguany a la seua sisena edició, el certamen de narrativa està ja consolidat dins del panorama cultural i literari de la comarca, així que dotar-ho d’una imatge identificativa era fonamental per a continuar amb aqueixa labor de consolidació“.

Com habitualment, les obres per al certàmen es podran enviar a través de diverses vies: per correu electrònic en [email protected] o físicament en la seu d’Espai Dona (C/ Colón, 40). El termini finalitza el pròxim 6 d’abril. 

👉 Ací baix teniu les bases al complet: