L’últim ple de l’any a Burjassot dòna vist i plau a la nova ordenança de subvencions.

L’Ajuntament de Burjassot ha celebrat este dimarts l’últim ple ordinari de l’any 2016.

Entre d’altres punts, ha sigut abordada la nova ordenança general reguladora de subvencions, que ha eixit endavant amb els vots favorables de Compromís, PSOE i PP i les abstencions d’Esquerra Unida i Ciudadanos, mentre que Totes per Burjassot n’ha votat en contra.

Per al portaveu de Compromís, Emili Altur, una de les novetats que destaquen d’esta nova normativa és que s’impedeix que se subvencionen activitats que utilitzen el cos de la dona com a reclam o que puguen ser denigrants per a la seua imatge. Segons ha explicat, «aquesta era una de les nostres obsessions i queda recollida en la nova normativa. L’altra, minimitzar la discrecionalitat en la concessió de subvencions, que, ara, sempre queda sotmesa a la consideració del plenari.»

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *