Demà celebrem el Dia Blanc de Burjassot, amb possibles canvis davant la previsió de pluges

Demà dissabte, 17 de desembre, el comerç de Burjassot dona el tret d’eixida a la campanya nadalenca amb la celebració del Dia Blanc, una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, en col·laboració amb l’Associació de Comerç i Servicis del municipi, a través de CEMEF.

Durant tota la jornada, els comerços lluiran globus, tindran bosses especials per a les compres i cartes dels Reis d’Orient per als més menuts. A les 18 hores, està prevista la III Carrera pel Comerç de Burjassot, que finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament sobre les 18:30 hores, amb l’encesa de la Piràmide de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot i el concert de l’Agrupació Musical Los Silos. També es repartirà xocolata per a tots els presents.

Tot allò, amb permís de l’oratge. La previsió dòna alta possiblitat de fortes pluges, amb la qual cosa, la carrera quedarria suspesa, mentre que el concert i la xocolatà es traslladarien a les instal·lacions de l’Antic Mercat, a partir de les 19h. Es recomana estar atents a les xarxes socials, on s’informarà de qualsevol novetat.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *