Els comerços de Burjassot se sumen a l’internacional Black Friday

Per segon any, els comerços de Burjassot celebren el Black Friday, una jornada de promocions i descomptes que se celebra, arreu del món, l’últim divendres de novembre. I ho fan de la mà de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF SLU.

Els participants en la campanya, oferiran un descompte mínim del 20% en alguns dels seus productes i han de comprometre’s a tenir obert al públic el seu establiment de manera interrompuda de 10 a 20 hores. Aquests comerços i establiments participants estaran identificats amb cartells i globus de la campanya.

Tota la informació sobre locals i descomptes adherits, al Facebook de CEMEF.

black-friday-razones-valenciano

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *