L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’empresa pública CEMEF, que presideix Roc Senent, ha acordat amb Imed Hospitals engegar el conveni de col·laboració que permetrà facilitar a l’empresa tots els perfils que consten en les seues bases de dades que puguen coincidir amb l’oferta d’ocupació que generarà la posada en marxa del nou hospital privat d’Imed. Així mateix, es faran arribar les dades de les persones que s’incorporen a partir d’ara.

Roc Senent va ser, junt amb l’alcalde, Rafa García i  el vicepresident de CEMEF i regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano, un dels presents en la reunió, ahir (dilluns), amb el gerent de l’Hospital Imed València, Sergio García. L’objectiu era coordinar esta col·laboració, tal i com s’arreplega en un conveni signat l’any 2011 i que apuntava, entre altres coses, la possibilitat de contractar a un 40% dels llocs de treball no qualificats i professionals de Burjassot a igualtat de condicions entre tots els curriculums presentats.

D’aquesta forma, totes aquelles persones que ja han presentat els seus curriculums en CEMEF amb anterioritat seran remesos a Imed perquè puguen optar als perfils que, en estos moments, ja s’estan publicant, i al mateix temps, les persones que s’interessen de nou, podran accedir a aquests perfils baix la coordinació de CEMEF, si bé, també poden accedir de forma independent a l’oferta d’ocupació a través de la pròpia pàgina web d’Imed Hospitals, www.imedhospitales.com.

Cal tenir en compte que els processos de selecció de personal s’allargaran al llarg de tot l’any i part de l’any que ve, i no seran processos tancats en el temps, sinó que es procediran a diverses contractacions al llarg de tot el període d’engegada del propi hospital.