Dones en Compromís participa en la VII Trobada d’Associacions de Dones de l’Horta Nord

Una representació de Dones amb Compromís de Burjassot, formada per la regidora Maria Viu, Carmen Rodríguez i Yolanda López, entre d’altres, ha participat en la VIII Trobada d’Associacions de Dones de l’Horta Nord. En total, més d’una desena d’associacions dels municipis de la comarca hi han estat presents.

La jornada, recolzada per Pactem Nord i l’Ajuntament de Tavernes Blanques, ha servit per a aprendre i reflexionar sobre qüestions com ara la normalitat sexual, els processos d’empoderament de les dones sota les empremtes de Clara Campoamor, o la conscienciació per a la igualtat.

El col·lectiu de Dones en Compromís a Burjassot està treballant ja en diverses iniciatives per a este nou curs, i plantejant accions per a la sensibilització sobre la igualtat real de gènere, a més de la participació en tots els actes plantejats des de l’Ajuntament pel 25N.

 

Arxivat en: Comarcal, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *