Com cada mes, vos presentem un repàs a algunes de les tasques que el nostre grup ha estat, en este cas, durant el passat mes de juny, a través de les publicacions en premsa.

Este mes ha estat marcat per les eleccions del 26-J i la campanya electroral. Nosaltres la començarem ben promptet, amb un súper acte a la plaça de la Concòrdia de Burjassot.

TOTSJUNTS2

Des de la Regidoria d’Igualtat, la campanya de recollida de fulars i motxilles portabebès comença a donar els seus fruits. Este mes de juny Espau Dona ha fet ja un primer enviament cap a Síria.

A més, també s’ha posat punt final al Taller de Teatre Terapèutic d’Espai Dona, amb la representació de l’obra «Cocineras» al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

Des de l’Oficina de Sostenibilitat, s’ha encetat una interessant iniativa: un censat d’arbres per a dissenyar el que serà el futur Pla Director d’Arbrat, que permetrà establir les bases i les normes per a qualsevol actuació que afecte l’arbrat i les zones verdes de Burjassot i les pautes a seguir per a les noves implementacions de vegetació en la ciutat.

IMG_20160623_094132812

A més, el regidor de l’àrea, Emli Altur, com a primer tinent d’alcalde i com a president del Consell Agrari de la localitat, va dur al ple del mes de juny una petició del Consell Agrari, per a sol·licitar a la Generalitat que destine fons de la partida de contingència dels seus pressupostos «a alleujar la càrrega impositiva dels agricultors subvencionant la totalitat de l’IBI agrari que aquests paguen als ajuntaments».

La proposta va eixir endavant per unanimitat.

Des de Promoció Econòmica, s’ha procedit al canvi d’ubicació del Mercadet dels dimecres,  seguint les reclamacions dels comerciants participants.

IMG_20160629_123526700El canvi d’ubicació ha coincidit també amb l’inici de l’època de Rebiaxes. Per a facilitar la tasca dels comerciants de Brujassot, Aviva , juntament amb la Regidoria de Comerç, han repartit entre els comerços de Burjassot bandes de «Rebaixes» i «Descomptes», a més de 10.000 etiquetes per a fixar els preus.

rebaixes