El pati dels Sitges, la Ruta Estellés, l’Horta, el Castell… Burjassot compta amb un gran nombre d’enclaus turístics interessants i valuossos. Per este motiu, la regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix Roc Senent treballa des de fa uns mesos en la redacció d’un pla integral de Turisme, per a dotar a Burjassot d’una estratègia global d’actuació en esta matèria.

El grup, format pel mateix regidor, juntament amb personal tècnic de CEMEF, personal assessor de l’equip de govern i membres de l’oposició, com el portaveu del Grup Municipal Esquerra Unida a l’Ajuntament de Burjassot, José López Camarillas, s’ha reunit este dimecres amb  la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, per a presentar-li este pla, i crear sinèrgies amb València Turisme per a potenciar i posar en valor estos atractius turístics de Burjassot.

La diputada ha assenyalat que «el Patronat Provincial de Turisme de València prestarà l’assessorament necessari perquè el projecte de Burjassot transite de la teoria a la pràctica.»