Este dilluns, continuant amb les reunions que periòdicament convoca Compromís per Burjassot amb les diferents associacions i entitats del municipi, el grup ha mantingut una interessant trobada amb Vicente Contreras, el director del Club esportiu Los Silos. 

Vicente ha presentat el club esportiu i la tasca de foment i promoció de l’esport i la vida sana que realitzen amb els xiquets i xiquetes que participen dels equips i utilitzen les seues instal·lacions. En total, hi atenen a vora 350 de totes les edats en 21 equips de futbol diferents: la categoria “querubines” és la menor i inclou menuts des dels 4 anys. Aproximadament un 85% dels xiquets i xiquetes son del nostre poble. 

A més, ha aprofitat per a convidar al grup al XII Torneu “Ciutat de Burjassot-Memorial Mateo Puchades”, en el qual l’equip participarà, i que te lloc el cap de setmana de l’11 i el 12.

Des de Compromís, Emili Altur, regidor responsable de l’àrea de Gobernació i de Medi Ambient, Roc Senent, regidor de Promoció Econòmica i Maria Viu, regidora delegada d’Aviva i vicepresidenta de l’IMCJB, han manifestat la seua predisposició per a facilitar en tot allò possible la tasca del club.