Compromís per Burjassot escolta les peticions del Patronat Joan XXIII

Compromís per Burjassot ha traslladat aquest dilluns el seu suport a la tasca realitzada pel Patronat Joan XXIII de Burjassot. Ha sigut durant la reunió mantinguda amb membres del seu consell, dins la ronda de contactes que el grup polític manté amb la societat civil del municipi.

A la reunió han acudit Salvador Varea, secretari del Patronat, Chelo Richart, representant de l’Entitat Titular per ESO, Batxillerat i Cicles Formatius,  Cari Jiménez, representant per a Infantil i Primària i Mayte Estellés, directora pedagògica d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Tots quatre han volgut fer palesa la peculiar idiosincràsia del col·legi Joan XXI com a centre concertat «per la diversitat del seu alumnat» i han recordat que aquest prové d’àmbits socials mitjans i baixos.

A més, han recordat que a hores d’ara el patronat té en marxa el seu certamen pictòric, obert a joves de fins a 20 anys de tots els centres del municipi, i que d’ací a poc temps començaran a treballar en el 50 aniversari del col·legi. Sobre les demandes, han explicat les dificultats que travessa el centre per a dur a terme algunes reformes de les seues instal·lacions i han fet arribar al grup algunes peticions per a l’Ajuntament, com ara la instal·lació d’un aparcament de bicis davant d’una de les entrades del centre, o la pertinent senyalització com a zona escolar.

El regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, i la regidora de Promoció del Valencià i vicepresidenta de l’IMCJB, Maria Viu, s’han compromès a exercir d’intermediaris en aquestes reivindicacions per al centre i fer els tràmits necessaris perquè les regidories competents puguen fer-les realitat. Maria Viu, per la seua banda, ha encoratjat els representants del Patronat a participar de les activitats organitzades des d’Aviva, l’Oficina de Promoció del Valencià, per a tot l’alumnat de Burjassot. La regidora, ex-alumna del centre, com molts altres membres de la formació, ha apuntat que «el Joan XXII ens ha ajudat a molts a ser el que som. Segueixen treballant per formar persones crítiques i compromeses»

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *