L’Ajuntament de Burjassot va inaugurar ahir la seua Escola d’Igualtat municipal. A l’acte de benvinguda a les alumnes van assistir les professionals que impartiran el curs, Dora García i Natalia Bellver, el gerent del Consorci Pactem Nord Jose Antonio Navarro i la regidora d’Igualtat Lluna Àrias.

La regidora ha explicat que «aquesta iniciativa ajudarà a 15 dones de Burjassot a empoderar-se de manera igualitària i dur eixe empoderament al seu entorn social, però a més, les ajudarà a convertir-se elles mateixes en altaveus front la desigualtat que patim les dones cada dia». Per a l’edil, «aquest curs ve a completar la tasca de servei, assessorament i sensibilització que ja realitza Espai Dona des de la regidoria». Finalment, ha agraït la seua iniciativa a les dues formadores que impartiran les sessions, de les quals va partir la iniciativa que finalment s’ha materialitzat.

L’Escola d’Igualtat té programada una sessió setmanal a la Casa de la Cultura, els dilluns de 18 a 20 h., des del 18 d’abril fins al 4 de juliol pròxim, on, segons expliquen des d’Espai Dona, es dotarà les dones d’ajuda per a augmentar la seua fortalesa personal i aprendre a gestionar emocions. A més, es donaran a conéixer els recursos municipals en matèria d’igualtat que hi ha a la seua disposició.

Finalment, tal com recorden des d’Espai Dona, es tracta d’un espai on reflexionar sobre les desigualtats de les quals som objecte les dones, creant també una xarxa de suport mutu dins la comarca.

401 384377