Burjassot tornarà a acollir la cerimònia de lliurament dels premis Sambori, que organitza l’Oficina de Promoció del Valencià, Aviva Burjassot, en col·laboració de la Coordinadora pel Valencià de l’Horta Nord i Escola Valenciana. Serà el pròxim 14 d’abril, a les 17.30 hores, al Centre Cultural Tívoli.

Després del lliurament, s’ha programat un concert dels Ramonets, un projecte musical que fa tribut a la banda novaiorquesa Ramones amb adaptacions del text en valencià i adreçat al públic infantil. (ací pots escoltar-los)

En l’edició d’enguany participen els col·legis Sant Joan de Ribera i Miquel Bordonau, i els Instituts Comarcal, Vicent Andrés Estellés i Federica Montseny. La regidora de Promoció del Valencià Maria Viu ha destacat la implicació del personal docent en aquesta iniciativa. Per a la regidora, «la celebració d’un esdeveniment com els Premis Sambori és complexa, perquè els docents han de dedicar sessions de motivació, de revisió, selecció de textos… és molta faena a banda del dia a dia de les classes. Hi participen molts xiquets i xiquetes, i precisament això fa que siga molt engrescador per a la nostra regidoria, el fet de poder, una vegada més, organitzar aquest acte. Ens agrada molt trobar que hi ha una resposta tan bona, que entre els menuts del nostre poble hi ha tants artistes que ja s’atreveixen a inventar històries, i a més, en la nostra llengua.»

En paraules de Maria Viu, «el personal d’Aviva i jo, com a regidora responsable del programa, estem encantats de l’èxit que ha tingut la convocatòria, i volem agrair la seua implicació als docents, als xiquets i a les famílies».

sambori