Per Sant Jordi, peguem «Un passeig entre flors i llibres per Burjassot»

Burjassot torna a celebrar el Dia del Llibre amb «Un passeig entre flors i llibres per Burjassot». La iniciativa es du a terme des de l’àrea de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, amb l’objectiu de promocionar el comerç local especialitzat en llibres i flors durant aquestes dates.

A més, els comerços d’altres àmbits poden participar mantenint en exposició i en un lloc privilegiat de la tenda durant la setmana del 18 al 23 d’abril, un llibre oferit per les llibreries participants, amb el doble objectiu de fomentar la lectura entre la ciutadania i, a més, que els veïns i les veïnes coneguen les llibreries que existeixen en el municipi. Ara bé, aquelles botigues que no s’ocupen d’estos productes, per fer-ho han de posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica, abans del dia 5 d’abril, telefonant al 96 316 02 50 o enviant un correu a [email protected].

A tots ells se’ls subministrarà una postal que hauran de lliurar a totes les persones que realitzen alguna compra durant eixa setmana per a participar en el sorteig de tres xecs de compra, valorats en 50 euros cadascun d’ells, per a gastar en qualsevol dels comerços participants en la campanya.

(Fotografia d’ Antonio Marín Segovia disponible a Flickr)

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *