Estar adherit al Pacte d’Alcaldies puntuarà als Plans d’Obres i Serveis de la Diputació

Ja s’ha donat el tret d’eixida al Pacte de les Alcaldies. Burjassot, adherit a esta iniciativa pel clima i l’energia i contra l’escalfament global, ha sigut un dels participants en la jornada estratègica convocada per la Diputació de València i celebrada en el MUVIM, a la que han assistit més de 150 representants i tècnics municipals.

En la reunió, el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, ha avançat que  l’adhesió «puntuarà positivament per a rebre més ajudes dels Programes Provincials d’Obres i Serveis, PPOS, però de manera controlada».  per la seua banda, el diputat de Cooperació Municipal i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur, ha insistit en què «la reducció d’emissions i l’eficiència energètica són dos peces clau del trànsit cap a unes ciutats i pobles més nets, sans i sostenibles, i no poden quedar fòra de l’agenda política dels nostres Ajuntaments».

El Pacte de les Alcaldies és un moviment impulsat per la Comissió Europea per a lluitar contra el canvi climàtic des dels municipis. Des del seu inici en 2008, el Pacte de las Alcaldies ha sigut signat per més de 6.500 municipis en tota Europa i més de 1.450 a Espanya. A València, Burjassot és un dels 17 adherits.

pacte d'alcaldes

 pacte alcaldies
Arxivat en: General, Moviments Socials, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *