Són setmanes de gran d’activitat des de la regidoria de Promoció Econòmica. A hores d’ara, estan en marxa dos accions simultànies, d’una banda, per a donar suport a la consolidació i modernització d’activitats desenvolupades per autònoms, autònomes i micropymes, i d’un altra per a fomentar l’emprenedoria dins de Burjassot. El regidor de l’àrea, Roc Senent ha sigut entrevistat esta passada setmana a Burjassot Ràdio –ACÍ pot escoltar l’àudio- i va repassar, entre d’altres, estes iniciatives encara en vigor.

Fins a 450 euros per empresa per a la modernització del nostre comerç local.

La primera d’estes iniciatives es denomina Xec  Modernització. Es tracta d’una sèrie d’ajudes a les quals poden optar durant tot este mes de març autònoms i autònomes i micropymes amb domicili social al municipi,  per a millorar els seus productes, serveis o model de negoci.

Se subvencionarà el 50% del total de la inversió feta, per a actuacions destinades a renovació i millora tecnològica, incorporació i implantació del disseny, al compliment de les bones pràctiques mediambientals, etc. La quantia de l’ajuda no podrà superar els 300 euros per sol·licitant, o els 450, en cas que els proveïdors utilitzats per a la justificació de la subvenció siguen també empreses ubicades a Burjassot. «D’eixa manera es contribueix per partida doble a la dinamització econòmica del nostre poble», tal com ha destacat  el regidor Roc Senent.

Concurs d’idees per a emprendre a Burjassot. 

A més, continua oberta la convocatòria del I Concurs d’Idees per a emprenedors i emprenedores de Burjassot. L’objectiu és recolzar idees de negoci empresarial en el nostre poble i impulsar així la generació de noves empreses. El premi consistirà en la cessió d’un espai sis mesos de manera gratuïta en el Centre de Serveis Empresarials (CSE) de CEMEF. La convocatòria està oberta fins al 31 de març.

Apostar per nostre comerç local, tindrà també premi.

Finalment, per a impulsar la compra de proximitat, està en marxa la campanya Che-que compra, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal (CODEMER). A partir d’este mes de març, una vegada al mes, el Mercat Municipal sortejarà, entre les persones que hi facen allà les seues compres, un xec valorat en 75 euros que, el guanyador o guanyadora podrà gastar en qualsevol dels comerços associats a CODEMER.

cheque-modernizacion-2015

Idees EmprenedoresMERCAT MUNICIPAL