Des de demà, dia 20 de gener, es pot sol·licitar tindre una parcel·la en els Horts Socials de Burjassot. L’Oficina de Sostenibilitat Local que dirigeix Emili Altur ha anunciat este dilluns l’obertura de termini per a demanar una d’aquestes parcel·les, després que haja finalitzat el període de sol·licitud de pròrroga per a les persones adjudicatàries.

El termini per a demanar-les finalitza el pròxim 12 de febrer.

Les instàncies  estaran disponibles pròximament, així com les condicions, requisits i documentació necessària estan ja  disponibles i es poden descarregar des de la pàgina Facebook de l’Oficina de Sostenibilitat.  Podeu dirigir-vos també a l’Oficina telefonant al 963649515, enviant un mail a [email protected] o passant directament per l’ajuntament.

Per al regidor delegat de l’Oficina de Sostenibilitat, Medi Ambient, Agenda 21 i Mobilitat, Emili Altur, “la defensa de l’Horta com a bé patrimonial, cultural i ambiental, i, per damunt d’això, com a mitjà de subsistència, passa també per promoure el manteniment dels nostres horts i treballar-los, cosa que aconseguim també amb iniciatives com aquesta”.

hortssocials