Compromís Burjassot participa de La Fira del Comerç i la Gastronomia i les Nits al Mercat

Aquest cap de setmana va tindre lloc la Fira del Comerç i la Gastronomia de Burjassot, i com tots els anys, la gent de Compromís hem estat presents, parlant amb els comerciants, escoltant les seues necessitats, idees i propostes. A més, participarem de la festa per celebrar els 25 anys de l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot. Moltes Felicitats per la vostra trajectòria i tasca!
En acabant, anàrem tots plegats a les Nits al Mercat, organitzades des de CEMEF a gaudir dels productes de proximitat oferits pels mercaders, així com de la música en directe i la bona companyia dels veïns i veïnes de Burjassot.
IMG_6047 IMG_6079 IMG_6089

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *