Compromís-Burjassot demana a l’Ajuntament major consciència de gènere en les subvencions d’actes

El grup ha presentat una proposta formal perquè el consistori no col·labore en cap esdeveniment on estiguen involucrats diners provinents d’empreses què utilitzen la dona com a reclam

Compromís no vol que l’Ajuntament destine diners públics a esdeveniments organitzats per entitats que utilitzen el cos de la dona de forma sexista. Per aquest motiu, el grup ha presentat aquest dimarts una proposta formal perquè, a partir d’ara, els convenis, contractes i subvencions que atorga el consistori incloguen una clàusula que impedisca accedir a subvenció si l’entitat organitzadora utilitza el cos de la dona de forma sexista com a reclam publicitari.Segons la proposta presentada, tampoc se subvencionarien actes o patrocinarien festes quan l’entitat organitzadora reba diners d’empreses o entitats que utilitzen el cos de la dona de forma sexista com a reclam publicitari; si a l’esdeveniment, participen directament o indirectament locals d’alterne o bé s’hi anuncien empreses, l’activitat econòmica principal de les quals siga la venta del cos de les persones per al plaer.

Aquesta petició es produeix després que el grup haja tingut notícia, a través de la militància, d’un acte en el qual l’Ajuntament col·labora, i en la publicitat del qual hi ha també visible la propaganda d’un conegut club de Show Girls, que a més, sol participar habitualment en aquest acte.

 

Segons el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, Emili Altur, “amb aquesta mesura es pretén augmentar la vigilància contra la utilització denigrant de les dones com a reclam en festes, esdeveniments, espectacles i actes públics al poble”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *