Compromís es felicita per la tria del nou gerent de CEMEF SLU.

El candidat En Jose María Jiménez Olmedo, proposat per Compromís, ha estat triat pel Consell d’Administració de l’empresa pública.

Hui, 29 de juliol, el nou Consell d’Administració de CEMEF SLU, presidit per Roc Senent, regidor per Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, ha triat a En Jose María Jiménez Olmedo com a nou gerent de l’empresa.
Com diu Roc Senent, president del Consell d’Administració “Ens felicitem per la tria per part del Consell d’ En Jose Maria Jiménez, candidat proposat per Compromís per a la gerència. És una persona amb molta experiència de gestió d’empreses tant públiques com privades i unes capacitats que s’adapta perfectament a les exigències del lloc de treball. És un candidat de consens sense cap afiliació política, una persona tècnica que vetllarà pel bon funcionament de l’empresa.”
José Maria Jiménez Olmedo, natural de Doña Mencia, Córdoba, de 55 anys, és llicenciat en ciències empresarials per la Universitat de València. Ha exercit com a docent 25 anys en l’Escola Superior de Gestió Comercial i Márketing ESIC. Durant 15 anys ha treballat com a responsable de comptabilitat al Grupo Flex. En 1989 entra per concurs oposició com a tècnic de Gestió de Tresoreria de Radiotelevisió Valenciana, i des d’aleshores fins al 2015 ha passat per diversos llocs dins de l’empresa fins acabar com Responsable de Control de Gestió.
En paraules de Roc Senent: “CEMEF necessita una persona independent, amb alta capacitat de gestió, coneixements i experiència. Pensem que En Jose Maria Jiménez compleix aquests requisits, per això, vull donar les gràcies als i les membres del Consell d’Administració per fer possible la tria del candidat. A més, per a nosaltres era urgent el nomenament d’un gerent, per evitar un possible desgovern de l’empresa, cosa que podia passar si entràvem en un procés de selecció llarg. Per acabar, vull desitjar-li a Jose Maria molta sort en aquesta nova etapa que comença, la seua sort, serà la de tots i totes”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *