Roc Senent, obté la presidència del Consell d’Administració de CEMEF SLU sense cap vot en contra.

L’ex gerent de l’empresa pública, amb governs de Compromís i del PSOE, hi ha obtingut la presidència sense cap vot en contra.

Hui, 24 de juliol, la Junta General de CEMEF SLU ha triat a Roc Senent com a president del Consell d’Administració de l’empresa pública.
Com diu Emili Altur, portaveu de Compromís Burjassot: “Davant de la impossibilitat d’arribar a acords amb el PSOE, Compromís ha fet el més paregut al Pacte del Botànic, sumar postures i confluir per arribar a un acord. Roc Senent és una persona de consens, que ja ha demostrat des de 2011 la bona gestió que ha realitzat a CEMEF, de fet comptava amb el vistiplau del PSOE. Davant de la qualitat de la proposta realitzada per Compromís, EU, Totes amb Burjassot i PP han votat a favor de la candidatura presentada per Compromís.”
Roc Senent, economista de 59 anys, militant de Compromís i número 3 a les llistes de les passades eleccions locals, ha estat gerent de l’empresa pública des de 2011 fins 2015, quan va dimitir per poder realitzar les seues funcions com a regidor a l’Ajuntament de Burjassot.
En paraules de Roc Senent: “Vull donar les gràcies pel vot favorable dels grups que han donat suport a la nostra candidatura, a més valorem molt positivament l’abstenció tant del PSOE com de Ciudadanos, les quals han permés que tire endavant la nostra proposta sense cap vot en contra. Per a mi és un motiu d’alegria, però també de responsabilitat. Espere donar motius suficients per a justificar aquesta confiança que s’ha dipositat en mi i en el meu grup, tenim per davant una etapa apassionant i amb molts projectes per tirar endavant, i el meu càrrec està, des d’ara, a disposició de tota la ciutadania de Burjassot.”

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Pere Margarit diu:

    Indiscutibkement, la millor persona per a ocupar la Presidencia del CEMEF, tant per les seves qualitats etiques com perspnals. Endavant Roc com tu saps trevallar. amb un sonriure i amb valentia. Hi ha molta feina per a fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *