Programa Irene de prevenció de la violència sexual

Des de Espai Dona, organisme depent de la Regidora Lluna Arias, comencen el programa Irene en gran part dels centres educatius del municipi; programa que té com a objectiu la informació, formació i prevenció de la violència sexual en adolescents i joves. Dijous 12 acte de portes obertes al Centre Isaac Peral.

El desenvolupament d’aquest programa, tal com hi ha assenyalat Lluna Àrias, “és de vital importància per la detecció d’actituds masclistes i violentes en la població més jove” i, a més, inclou també accions formatives per a la població en general i per als professionals en contacte amb joves i adolescents.

Per aquest motiu, des d’Espai Dona, s’ha programat per a dijous que ve 12 de febrer, a partir de les 19 h en el Centre Socioeducatiu Isaac Peral, una jornada de portes obertes, gratuïta, per a totes aquelles persones que vullguen conéixer el programa, com es treballa en ell i com detectar i previndre la violència sexual en joves i adolescents. La jornada estarà impartida per Mireia Gascó i Macarena Gil, Pedagoga i Psicòloga respectivament, encarregades de la formació i informació del dit programa, i les qui també s’encarregaran de la formació dels professionals.

Us esperem!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *