L’Ajuntament aprova la nostra moció pel Genocidi Armeni

Aquest dimarts hem aconseguit que l’Ajuntament aprovara, amb els vots favorables dels nostres regidors Emili Altur i Lluna Arias i els d’EU, amb les abstencions del PP i el PSOE, una moció que té com a objectiu el reconeixement oficial del Genocidi Armeni i la condemna els crims contra la humanitat que es realitzaren durant el mateix, entre els anys 1915 i 1921. A més, la moció insta a donar trasllat del seu contingut a l’Associació Ararat de Mislata i al Ministre d’afers exteriors, als Grups polítics amb representació al Congrés dels Diputats, als Grups Polítics amb representació a les Corts Valencianes, a l’ambaixada d’Armènia a l’Estat Espanyol, i a tot el teixit associatiu de Burjassot.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *