Moció presentada per reobrir RTVV

Vistes les gravíssimes conseqüències que la decisió del Consell de tancar la radiotelevisió pública valenciana han tingut per a la societat valenciana, pel que fa al coneixement i la promoció dels nostres pobles, les seues festes i tradicions i, per tant, també per a la seua economia, així com per a la imatge que des de les institucions valencianes s’ha projectat a l’exterior pel fet, inèdit, d’haver tancat una radiotelevisió pública, des del Grup Compromís per Burjassot hem presentat una moció instant a la seua reapertura.

Concretament, la moció demana:

1- L’Ajuntament de Burjassot insta el Consell a obrir de manera immediata un procés de negociació amb tots els agents implicats: comité d’empresa de RTVV, Mesa de l’Audiovisual, Grups Parlamentaris de Les Corts i la resta de forces polítiques amb la finalitat de reobrir tan prompte com siga possible Radiotelevisió Valenciana, tot establint les disposicions legals i pressupostàries necessàries.

2- L’Ajuntament de Burjassot insta el Consell a posar fi al procés de liquidació de les societats; a aplanar-se als recursos presentats davant del Tribunal Constitucional i l’Audiència Nacional, amb la finalitat de posar fi al procés de liquidació d’RTVV i recuperar com a servei públic la Ràdio i Televisió de les valencianes i els valencians.

Aquesta moció ha estat aprovada al ple d’aquest dimarts.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *