Moció presentada per la transparència en l’accés al treball públic

A instàncies de Compromís Burjassot, s’ha presentat la moció per al seu debat al proper ple municipal, de manera conjunta amb PSOE.

En aquest moment de dura crisi econòmica, és més important que mai garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés en qualsevol tipus de treball; especialment en l’ocupació pública. Per aquest motiu, des del Grup Municipal Compromís per Burjassot, hem presentat una moció conjunta amb el PSOE per regular les bases per accedir al treball ofertat per l’Ajuntament.

Per tal d’assegurar la professionalitat dels membres del Tribunal, aquests hauran de ser funcionaris o funcionàries que tinguen una titulació igual o superior a la requerida per als llocs de treball que s’hagen de proveir. A més, la Mesa General de Negociació fixarà un llistat de components de l’òrgan especialitzat i permanent per a la selecció del personal funcionari i laboral, contenint professionals dels diferents grups i subgrups i professions que componguen la plantilla de l’Administració, i quedaran exclosos els que ja hagen actuat en un procés anterior, mentre hi haja prou components per la propera.

En paraules d’Emili Altur, portaveu de Compromís per Burjassot, “Amb aquestes mesures pretenem acabar d’una vegada per totes amb el greu problema “d’enxufisme” que pateixen la immensa majoria dels Ajuntaments del nostre País, i dóna pas a una política feta per a la ciutadania, i no per a classes benestants. Ens felicitem de comptar amb la col•laboració del PSOE en aquest tema”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *