Presentació de la revista de Nucli Antic

Emili Altur Mena i Lluna Arias van assistir ahir a la presentació de l’últim número de la revista “Nucli Antic” de l’Associació de Veïns Nucli Antic i l’Almara, al Castell del Col·legi Major Sant Joan de Ribera . Este últim número dedica el seu dossier a la figura de Vicent Andrés Estellés.
Ja feia uns quants anys que no podíem gaudir d’una nova edició de la revista i quan l’associació es va posar en contacte amb Emili, no va dubtar en posar-se a gestionar el finançament de la Diputació per a que aquest número poguera veure la llum. Fou una vesprada molt emotiva, rodejats del teixit associatiu del poble, de la família de Vicent Andrés Estellés, dels col·laboradors de la revista, regidors de l’Ajuntament… tots junts recordant el nostre estimat poeta. I és que, de forma indestriable, Burjassot és Estellés i Estellés és Burjassot. Ja no podem entendre l’un sense l’altre.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *