II edició de Botigues al carrer

El passat divendres 27 i dissabte 28 de juny se celebrarà a Burjassot la II edició de “Botigues al carrer”.

Aquesta campanya comercial organitzada per l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament a través del CEMEF, compta amb la col•laboració de l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot “Comercio Burjassot” i l’objectiu de la mateixa és fomentar i potenciar la nostra oferta comercial, acostar-la no sols als veïns i les veïnes del poble sinó també a públics dels municipis dels voltants.

Sempre he dit que el nostre comerç local és el pulmó econòmic de Burjassot. Des de la nostra Regidoria d’Economia, gestionada per Emili Altur, i el CEMEF, seguirem desenvolupant iniciatives com aquestes per a la seua dinamització. Gràcies a tots els participants. Us esperem a la propera edició. Mentrestant, seguiu apostant pel comerç local, seguiu fent poble!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *