L’Ajuntament de València se suma a la Ruta Estellés

L’Ajuntament de Burjassot ofereix als pobles i ciutats de tot el territori valencià, interessats en realitzar una “Ruta Estellés” pròpia, els mitjans de que disposa (suport web, gravacions, disseny i elaboració de panells, etc). A més l’Ajuntament de Burjassot ha signat un conveni de col·laboració amb el Patronat de Turisme València Terra i Mar, que suposa la inversió de 20.000 euros per part de la Diputació de València en este projecte.

Pròximament hi haurà una reunió entre l’Ajuntament de València i el de Burjassot per tal d’adherir-se a la “Ruta Estellés”, de la qual la Diputació es farà càrrec de les despeses. A més d’afrontar la resolució de la situació de deteriorament de les Sitges de Burjassot, propietat de l’Ajuntament de València.

Consol Castillo, regidora de Compromís, ha declarat: “Celebrem que l’Ajuntament de València s’incorpore al projecte que reivindica la figura d’Estellés. L’adhesió de València a la “Ruta Estellés” millorarà la nostra oferta cultural, la promoció turística del nostre municipi i tindrà un efecte positiu sobre el nostre comerç local.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *