Aquest dilluns 24 de març, Compromís per Burjassot va continuar amb les tasques de presa de contacte amb les associacions, reunint-se més d’una trentena de veïns i veïnes del barri Lauri Volpi.

Molts foren els temes tractats, fent de la reunió un àmbit de treball molt productiu. En acabar, se’ls va passar un test perquè valoraren les tasques de les regidories de l’Ajuntament, ens explicaren quins son els problemes que més els preocupen i ens contaren com els agradaria que fora un partit polític per tal que pogueren sentir-se identificats amb ell. L’organització de la reunió, duta per la seua portaveu, Reme, i la col·laboració del veïnat va ser impecable.

Cada dues setmanes, Compromís s’apropa a la ciutadania a través de les reunions amb les associacions, per tal de millorar les tasques a l’Ajuntament i fer una política de totes i per a totes les persones.